Libros juveniles en catalán
Filtrar
Cerrar1851. La tragèdia assola la mansió de Crompton Place: els germans Royceston i la seva mare han mort de manera sobtada i misteriosa. Però en Frankie, un jove orfe, escolta una pertorbadora conversa secreta que li donarà la clau per desemmascarar el culpable.
Salvem la Sam és una història emocionant sobre una família que lluita per mantenir la seva botiga davant la competència deslleial d’un nou supermercat. La Sam, una gosseta podenca mestissa, feliç i juganera, és una més de la família, però un dia té un problema.
La meva família està formada per membres que queden molt lluny de la perfecció. Com totes les famílies, direu. Sí, és cert, cada família té les seves coses, però hem d’acceptar que la meva és especial. Especialment especial. No hi ha cap altra manera de dir-ho.
Els Pedrots tindran un partit crucial a Èpic, el planeta més màgic de tot l’univers. S’enfrontaran a un equip de fetillers que coneixen tots els trucs, i la dura lluita posarà a prova la seva amistat. Qui ha de ser el nou capità de l’equip?
Alícia al País de les Meravelles captiva infants i adults des de fa més de 150 anys, i encara avui fascina lectors d’arreu del món.
Una edició de luxe per cel·lebrar el 150è aniversari.
L’hora de la veritat.
Una prova de foc.
Un lloc entre la vida i la mort.
Una persecució i un penediment.
Un intercanvi! Crec que mai havíem cridat tant pels passadissos. Tots estàvem tan esverats que era impossible fer-nos callar. Jo patia, és clar, perquè no sabia com explicaria aquest viatge als meus pares.
En aquest llibre s’inclouen vuit contes: «Berenice», «El gat negre», «L’illa de la fada», «El cor delator», «La caiguda de la casa Usher», «El retrat oval», «Morella» i «Ligeia».
La mare ha guanyat un creuer a costa de jugar amb la salut de la nostra família: reunir 500 etiquetes de paté d’escopinyes en escabetx és molt difícil, però menjar-se’l encara té més mèrit, creieu-me!
L’estiu de 1907, en Kyran acaba de fer onze anys i s’ha convertit en el carter suplent de Sligo, una població del nord-oest d’Irlanda. La seva feina suposa una gran responsabilitat, perquè reparteix el correu de molts emigrants que escriuen a les seves famílies des dels Estats Units.
L’Adriana, l’Arlet, la Laura i la Mònica van néixer el 1996. Totes quatre van coincidir al Col·legi Maristes Igualada, on els va sorgir la idea d’escriure Dents de lleó, que és la primera obra que publiquen i en què han treballat conjuntament.